Børnevenlig strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 193 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ellinge Lyng
Hyggeligt lille feriehus til 4 personer i Ellinge Lyng, der ligger kun 100 m fra stranden. Huset er renoveret i 2010. Emne nr. 130-E19863.
Ellinge Lyng er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde ved bunden af Sejerø Bugt. Her findes flere dejlige strande, som er utroligt børnevenlige fordi vandet er lavt og meget roligt. Mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Sommerland Sjælland, Odsherred Zoo og Dragsholm Slot.

Sommerhus Ellinge Lyng – Børnevenlig strand og masser af oplevelser

Strandene ved Ellinge Lyng er præcis hvad der brug for en varm sommerdag hvor solen bager ned fra en skyfri himmel. Ta’ ned til vandet og hyg jer med at soppe i vandkanten, svømme og bygge sandslotte.

I kan selvfølgelig også vælge at tage til Sommerland Sjælland, hvor et stort udendørs vandland med mange hundrede meter rutsjebaner venter. Den Blå Lagune, som det hedder, er lige sagen for vandhunde i alle aldre. Og så er der selvfølgelig også et væld af andre aktiviteter og forlystelser i sommerlandet.

Odsherred Zoo byder indenfor til en dejligt afslappende og hyggelig dag i selskab med omkring 100 forskellige dyrearter, der er kommet til Odsherred fra nære og fjerne dele af verden. Særligt populære blandt børnene er folden med afrikanske dværggeder, som gerne vil klappes.

Dragsholm Slot er en imponerende oplevelse. Det blev restaureret og ombygget i sin nuværende barokke stil i slutningen af 1600-tallet, og er bestemt en udflugt værd. For mange år siden sad en skotsk jarl i fængsel her. Han døde efter fem års indespærring – og det siges at den hestevogn, der kørte hans kiste væk, somme tider kan høres på gårdspladsen.

I skal nu ikke regne med at se den. Til gengæld kan I komme med på en rundvisning i de smukke lokaler inde på slottet – og børnene kan tage på skattejagt. (Der er skattejagt i ferieperioderne).

Der er noget for alle. Cirkusland, Birkegårdens haver, Odsherred Zoo, 1 time til København ect.

Dejligt område til vandreture - og badning.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Ellinge Lyng

Vil du også nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Ellinge Lyng? Så skal du booke familiens feriehus Ellinge Lyng på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Ellinge Lyng for enhver smag, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Ellinge Lyng, som sikrer jer en afslappet ferie Ellinge Lyng.

Lej sommerhus Ellinge Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Ellinge Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ellinge Lyng eller den feriebolig Ellinge Lyng som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ellinge Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ellinge Lyng. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.