Super strande og skattejagt på slottet
Del
Vælg mellem 127 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Fårevejle
Spændende sommerhus til 4 personer i Fårevejle, renoveret i 2012 og smagfuldt indrettet med en fantastisk udsigt til Sejerøbugten. Fra den overdækkede terrasse kan de lange sommeraftener nydes, til synet af smukke solnedgange. Emne nr. 130-E19105.
Fårevejle er et roligt og skønt beliggende sommerhusområde ved Sejerø Bugt og Nekselø Bugt i den sydlige del af Odsherred. Der er frit valg mellem flere dejlige strande i området. Udflugter til Dragsholm Slot, Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland er et must for børnefamilier.

Sommerhus Fårevejle – Super strande og skattejagt på slottet

Strandene ved Sejerø Bugt er afskærmet af en landtange og har derfor meget roligt vand, mens der ikke er nogen hindringer for det vand der skyller ind mod strandene ved Nekselø Bugt. Ta’ en tur ned til vandet og hyg jer med ungerne – der findes ikke noget bedre på en dejlig varm sommerdag.

Ta’ en tur omkring Dragsholm Slot, der har oplevet temmelig meget dramatik igennem sine efterhånden mange århundreder. Det er blevet beskudt, har været anvendt som fængsel og dele af det blev sprunget i luften af svenske tropper omkring 1660.

Få år senere gav kongen en københavnsk købmand slottet som betaling for et lån, men købmanden måtte straks efter give det videre til sin kreditor, en portugisisk købmand i Hamburg. Han solgte det i 1694 til adelsmanden Frederik Christian Adler, der gik i gang med at restaurere og ombygge det efterhånden noget medtagne slot til den flotte hvide bygning i barok stil som stadig står. I nyere tid er også parken og voldgraven blevet restaureret.

Slottet er i dag meget velholdt, og er absolut et besøg værd. Der er rundvisninger så man kan opleve de smukke lokaler og møbler – og selvfølgelig også de vægge der kunne fortælle så meget spændende, hvis de kunne tale. I ferieperioderne er der skattejagt for børnene; de vil elske at følge sporene til skatten.

Vidste I at der findes zebraer, lamaer, vaskebjørne og omkring 100 forskellige andre dyrearter lige ved siden af Fårevejle? Nej, vel? Men det gør der faktisk. De går dog ikke rundt på egen hånd, men lever under fine forhold i den utroligt hyggelige Odsherred Zoo i Asnæs, ganske få kilometer fra Fårevejle.

Sommerland Sjælland er sagen når det er forlystelser, guldgraveri, sejlads på tømmerflåde og meget, meget mere der står på programmet. Husk endelig badetøjet, for her finder I også Den Blå Lagune, som er det største udendørs vandland på Sjælland.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Fårevejle

Vil du og familien have det bedste sommerhus Fårevejle til den bedste pris? Så book jeres feriehus Fårevejle på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Fårevejle.

Lej sommerhus Fårevejle

Hos os er udlejning af sommerhuse Fårevejle nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fårevejle eller den feriebolig Fårevejle som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Fårevejle

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Fårevejle. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.