Ferie med strand, forlystelser og vikinger
Del
Vælg mellem 126 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ordrup
Hyggeligt træferiehus til 4 personer med overdækket, sydvendt terrasse, beliggende på en flot naturgrund i et eftertragtet område ved Ordrup. Der er 800 m til vandet. Emne nr. 035-16609.
Ordrup er et naturskønt og meget fredeligt sted i den vestlige del af Odsherred. Sommerhusområdet strækker sig langs en stor del af Sejerø Bugt, og byder derfor på en perlerække af dejlige strande med roligt vand. Der er rige muligheder for gå- og cykelture samt for udflugter, aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Ordrup – Ferie med strand, forlystelser og vikinger

I det nærliggende Sommerland Sjælland kan I sejle igennem den vilde Amazonas jungle på en tømmerflåde, mens indianere jager pirater inde på land. Der er krokodiller i vandet omkring tømmerflåden – og så må I heller ikke glemme at holde øje med de rygende vulkaner. Bolcheland, Racerland og Vildmarken er blandt de øvrige tematiserede områder, der sørger for underholdningen i Sommerland Sjælland.

Fra Ordrup er der knap tre kvarters kørsel til Roskilde. Byens største attraktion er uden sammenligning Roskilde Domkirke, der er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv. Siden 1500-tallet er kongerne og de fleste dronninger af Danmark blevet stedt til hvile i Domkirkens kongelige kapeller, som det er muligt at se.

Roskilde blev i sin tid grundlagt af vikingerne, og i dag kan du opleve en del af deres historie på Vikingeskibsmuseet, der har til huse i byen. Her er udstillet flere eksemplarer af vikingernes karakteristiske langskibe, der for mange år siden førte dem på plyndringstogter i lande som England, Irland og Frankrig. Et besøg her er en spændende og lærerig oplevelse for hele familien.

Området er meget attraktivt og byder på mange muligheder f.eks. cykelture, lystfiskeri og gåture. Der er også nem adgang til mange skønne steder.

Vi kender området fordi vi har familie der bor lige i nærheden, så det var ikke noget svært valg. Vi elsker stedet!

Rigtig skønt område, dejligt stille.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Ordrup

Vil du være helt sikker på at finde dit drømme sommerhus Ordrup til den garanteret laveste pris? Så book jeres feriehus Ordrup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Ordrup for enhver smag, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Ordrup, der sikrer jer en hyggelig ferie Ordrup.

Lej sommerhus Ordrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Ordrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ordrup eller den feriebolig Ordrup som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ordrup

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Ordrup. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.