Familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 200 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Rørvig
Skønt feriehus fra 2006 til 5 personer beliggende i hyggelige Rørvig, 800 m fra vandet. Dejlig naturgrund. Boligarealet er på 76 m². Emne nr. 130-E17612.
Rørvig er fredeligt og særdeles familievenligt sommerhusområde i den østlige ende af Odsherred, med super gode strande mod nord, øst og syd. Fra byens havn kan I sejle til Hundested og derfra tage på udflugt i Nordsjælland. Besøg også Sjællands Odde, Sommerland Sjælland og meget mere.

Sommerhus Rørvig – Familieferie på første klasse

Det er ingen overdrivelse at sige at strandene står i kø når turen går til Rørvig. Med vand på tre sider af ferieområdet er der nemlig et usædvanligt stort udvalg, og der er aldrig særlig langt til nogen af dem.

Fra Rørvig er der kun syv kilometer over Isefjordens udmunding til Hundested og dermed den nordlige del af Sjælland. Turen tilbagelægges nemt og hyggeligt med færge. Vel ankommet er der mange spændende oplevelser der bare ligger og venter i Nordsjælland, der er kendt for sine mange imponerende slotte.

Smut f.eks. en tur til Helsingør og se Kronborg, der er et de få steder i Danmark, som UNESCO har udnævnt til en del af verdens kulturelle arv. Frederiksborg Slot i Hillerød, der huser Det Nationalhistoriske Museum er afgjort også et besøg værd. Slottet og parken omkring det er en oplevelse i sig selv, men derudover kan man bl.a. se en stor samling af portrætter.

Tættere på jeres sommerhus finder I Odsherreds mest besøgte attraktion, Sommerland Sjælland. Glæd jer til en dejlig dag med mere end 70 forlystelser for store og små. Husk endelig badetøjet, for det er også her I finder det største udendørs vandland på Sjælland.

Meget smuk strand - ligner Hawaii uden palmer...

Gav gerne 10 stjerner, men det er der jo ikke. Rørvig er fantastisk og Rørvig park er et utroligt familieområde.

Skøn beliggenhed - tæt ved flere strande og Rørvig. Kan ikke være bedre.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Rørvig

Vil du og familien have det bedste sommerhus Rørvig til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Rørvig på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Rørvig i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Rørvig, der skal danne rammen om jeres ferie Rørvig.

Lej sommerhus Rørvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Rørvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rørvig eller den feriebolig Rørvig som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rørvig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rørvig. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.