Dejlige strande, skøn natur og masser af hygge
Del
Vælg mellem 233 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Nykøbing Sj
Dejligt lyst sommerhus til 4 personer ved Nykøbing Sj, beliggende på en stor naturgrund. Fra stuen og terrassen er der en herlig panoramaudsigt. Kun 400 meter til vandet. Emne nr. 035-11802.
Nykøbing Sjælland er et naturskønt og fredelige ferieområde, hvor der venter masser af dejlige oplevelser sammen med familien. Strandene ved Kattegat i nord og ved Nykøbing Bugt i syd giver rige muligheder for at hygge sig ved vandet – og der er masser af muligheder for udflugter.

Sommerhus Nykøbing Sjælland – Dejlige strande, skøn natur og masser af hygge

Nykøbing Sjælland er en af de ældste byer på Sjælland, og det er også den største der findes i Odsherred. Her findes temmelig mange museer i forhold til byens trods alt beskedne størrelse: Museum Vestsjælland er en sammenlægning af flere mindre museer.

Hempels Glasmuseum rummer den største private samling af antikke genstande af glas i det nordlige Europa. På Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum kan man følge psykiatriens historie gennem det 20. århundrede.

Hvis du holder af kriminallitteratur må du endelig ikke gå glip af det lille stykke Storbritannien, der findes i Nykøbing Sjælland. Det drejer sig mere konkret om en kopi af den berømte London adresse 221B Baker Street, hvor mesterdetektiven Sherlock Holmes boede.

I Sherlock Holmes Museet i Nykøbing Sjælland finder du en omfattende samling af bøger, figurer, frimærker og meget, meget mere. Et besøg her er et must for alle fans af den skarpsindige engelske detektiv og hans tro følgesvend, Dr. Watson.

Børnefamilier kan slet ikke undgå at besøge den store forlystelsespark Sommerland Sjælland. Her kan I for eksempel sejle på en tømmerflåde imellem rygende vulkaner, sultne krokodiller og blodtørstige indianere, der jager pirater.

I den mere fredelige afdeling kan børnene lave deres egen slikkepind af flydende bolchemasse. Glem endelig ikke badetøjet, for Sjællands største udendørs vandland ligger nemlig også i parken.

Rigtigt dejligt område med skøn natur, Klint er rigtigt skønt natur område. Hvis man har børn er Rørvig havn lige noget hvor man kan fange krabber og købe skønne fisk.

Mange muligheder for oplevelser - f.eks fiskeri, kunst, natur, historie m.v.

Fantastisk område, helt perfekt.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Nykøbing Sjælland

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Nykøbing Sjælland til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Nykøbing Sjælland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Nykøbing Sjælland for enhver pengepung, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Nykøbing Sjælland, som skal danne rammen om jeres ferie Nykøbing Sjælland.

Lej sommerhus Nykøbing Sjælland

Hos os er udlejning af sommerhuse Nykøbing Sjælland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nykøbing Sjælland eller den feriebolig Nykøbing Sjælland som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nykøbing Sjælland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nykøbing Sjælland. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.