Fred, ro og suveræne naturoplevelser
Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer på Sejerø
Dejlig ferielejlighed til 4 personer beliggende på Sejerø med udsigt over vandet. Der er kun 50 m til stranden. Lille forhave med bord og bænke. Emne nr. 098-19086.
Sejerø er en skøn ferieø i farvandet vest for Odsherred. Øen huser et af de mindste sommerhusområder i Danmark. Til gengæld er her hav, strand, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri, uanset hvilket sommerhus I vælger.

Sommerhus Sejerø – Fred, ro og suveræne naturoplevelser

Sejerø er den største af de øer der ligger i Sejerø Bugt vest for Odsherred. Den eneste vej dertil er med færge, som sejler imellem Havnsø og øens største by, Sejerby.

Når det først og fremmest er fred, ro og oplevelser i super flot natur der står på ønskesedlen, er Sejerø et oplagt valg; der er nemlig ikke andet på øen.

Det siger vores gæster om Sejerø:

Dejligt område med gode fiskepladser over det hele.

Harerne og rådyrene gik ofte forbi vinduerne i huset. skønne gåture langs strandene.

Fin beliggenhed, smuk udsigt, nemt til alt.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Sejerø

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Sejerø til den garanteret laveste pris? Så book familiens feriehus Sejerø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Sejerø for enhver pengepung, og netop derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Sejerø, der sikrer jer en afstressende ferie Sejerø.

Lej sommerhus Sejerø

Hos os er udlejning af sommerhuse Sejerø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sejerø eller den feriebolig Sejerø som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sejerø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sejerø. (Se betingelser).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

erø.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.