Dejlige strande og oplevelser hånd i hånd
Del
Vælg mellem 139 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Vig
Pænt lyst sommerhus til 4 personer i Vig, beliggende på en dejlig stor naturgrund med mange træer. Der er kun 50 m til én af Danmarks bedste og meget børnevenlige sandstrande. Emne nr. 160-F3287.
Vig er et roligt og skønt beliggende sommerhusområde ved de dejlige strande der findes ved den sydøstlige del af Sejerø Bugt. Lokalområdet er rigtig godt til gå- og cykelture, og der er fine muligheder for udflugter til f.eks. Sommerland Sjælland, Odsherred Zoo og Nykøbing Sjælland.

Sommerhus Vig – Dejlige strande og oplevelser hånd i hånd

Der er flere gode strande ved Vig, så der er masser af muligheder for at hygge sig på stranden. Ved Ellinge Lyng, i den nordlige del af området, danner en landtange en lille vig, som næsten er helt afskåret fra resten af Sejerø Bugt. Her er vandet mere eller mindre helt stille, så hvis der er mindre børn i familien er stedet perfekt.

Når der skal mere fart over feltet er Sommerland Sjælland stedet. Glæd jer til en herlig dag med mere end 70 forskellige forlystelser. Grav f.eks. efter guld, kør gokart, sejl gennem Amazonas på en tømmerflåde, styr en vandkanon med mobilen og meget mere. Ta’ badetøjet med for her finder I nemlig også det største udendørs vandland på Sjælland.

I Odsherred Zoo venter der jer også mange gode og afslappende timer. Den hyggelige zoologiske have er hjem for mere end 100 forskellige arter – i alt omkring 600 dyr. Mød kameler, zebraer, lamaer, strudse, slanger, eksotiske fugle, aber og mange flere sjove dyr fra hele verden.

I Nykøbing Sjælland venter ikke alene et væld af indkøbsmuligheder, men også hele fire museer bl.a. Sherlock Holmes Museet der fokuserer på kriminallitteratur og Hempels Glasmuseum, der rummer en stor samling af flotte værker af glas.

Dejligt område. Rigtig god strand ved Vig strandkoloni, hvor tangen fjernes, så man kan bade ved en strand med en flot sandbund. Gode is ved Burgerhjørnet.

Dejligt sted, fredeligt og tæt på mange søde små byer.

Nydeligt sted. Flot udsigt, og fin afstand til hyggelige Nykøbing.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Vig

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Vig? Så lej familiens feriehus Vig på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vig.

Lej sommerhus Vig

Hos os er udlejning af sommerhuse Vig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vig eller den feriebolig Vig som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det kommer til sommerhusudlejning Vig. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.