Natur, strande og oplevelser i metermål
Del
Vælg mellem 65 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Overby Lyng
Super hyggeligt sommerhus til 4 personer i Overby Lyng på Sjællands Odde. Huset, som er renoveret i 2011, ligger kun 500 meter fra Kattegat, hvor lyset på himlen har sin helt egen karakter. Emne nr. 130-E18266,
Her er der frit valg mellem flere dejlige strande, både ved Kattegat og langs Sejerø Bugt. Der er suveræne muligheder for gå- og cykelture – og kun få minutters kørsel til Sommerland Sjælland.

Sommerhus Overby Lyng – Natur, strande og oplevelser i metermål

Overby Lyng er et naturskønt og meget fredelige sommerhusområde på den smalle landtange, der fører ud mod Sjællands Odde.

Naturen og de dejlige strande er uden sammenligning de største attraktioner i Overby Lyng. Hvis I holder af at cykle er der mange gode ruter ud mod Sjællands Odde, og også den anden vej, hvor resten af Odsherred venter.

Der er ikke langt til vandet – og da der er strande både nord og syd for det smalle ferieområde, finder I nemt én der passer til lige netop jeres ønsker og behov.

Sommerland Sjælland hører til blandt de mest populære attraktioner i det nordvestlige Sjælland I parken findes en lang række aktiviteter og forlystelser, der henvender sig til børn og voksne i alle aldre. Husk endelig badetøjet, for børnene bliver med garanti helt vilde når de får øje på Sjællands største badeland, Den Blå Lagune.

Meget smukt landskab og dejlig tæt på strand - dog med sten. Går man lidt længere, modsat Odden, er der en badebro - kan anbefales.

Flot område og god natur.

Dejligt ferieområde.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Overby Lyng

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Overby Lyng til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Overby Lyng på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Overby Lyng.

Lej sommerhus Overby Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Overby Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Overby Lyng eller den feriebolig Overby Lyng som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Overby Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Overby Lyng. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.