Skønne strande, et skotsk spøgelse og skattejagt
Del
Vælg mellem 74 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Føllenslev
Smukt moderniseret sommerhus i sten/træ til 6 personer i Føllenslev, med en fantastisk beliggenhed direkte ved vandkanten. Flot beplantet have med lille havebassin samt terrasse. Boligarealet er på 171 m². Emne nr. 121-90-4506.
Føllenslev er fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde i den sydlige del af Odsherred. De fleste sommerhuse ligger ud til Nekselø Bugt, mens en mindre del findes lidt længere inde i det flotte landskab. Her venter bl.a. dejlige strande og skattejagt på Dragsholm Slot.

Sommerhus Føllenslev – Skønne strande, et skotsk spøgelse og skattejagt

Strandene ved Nekselø Bugt er lige hvad der er brug for på en skøn, varm sommerdag. Nyd solskinnet og hyg dig med en god bog, mens børnene og deres far bygger sandslotte i vandkanten.

Få kilometer fra Føllenslev finder I Dragsholm Slot, der blev opført helt tilbage i begyndelsen af 1200-tallet. Det blev senere brugt som fængsel. En af fangerne, skotten James Hepburn, er særlig berømt. Han var Jarl af Bothwell, men det er nu ikke derfor man stadig husker ham. Efter fem års indespærring døde han imidlertid på slottet – og man siger at den hestevogn der kørte hans kiste væk, stadig høres på gårdspladsen ind imellem!

Der er nu nok ikke den store chance for at møde den. Til gengæld kan I få en rundvisning på slottet, der blev restaureret og ombygget til sin nuværende form i slutningen af 1600-tallet. Det er ikke sikkert at børnene synes at de flotte lokaler og møbler i barok stil er synderligt interessant. Derimod er de garanteret slet ikke til at stoppe når de hører at de kan gå på skattejagt på slottet. (Der er skattejagt i ferieperioderne).

Blandt områdets øvrige attraktioner er Odsherred Zoo, Sommerland Sjælland og Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Området og landskabet er virkelig smukt. Der er super strande med glasklart vand.

Mange dejlige seværdigheder at besøge i området og med forholdsvis
korte afstande. Dejlige badestrande.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Føllenslev

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Føllenslev? Så book familiens feriehus Føllenslev på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Føllenslev.

Lej sommerhus Føllenslev

Hos os er udlejning af sommerhuse Føllenslev nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Føllenslev eller den feriebolig Føllenslev som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Føllenslev

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Føllenslev. (Se vilkår).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.