Alle tiders ferie på spidsen af Sjælland
Del
Vælg mellem 187 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer på Sjællands Odde
Lyst og venligt arkitekttegnet feriehus fra 2012, til 4 personer på Sjællands Odde, med udendørs køkken og udendørs bruser. Stor overdækket terrasse samt kæmpe åben terrasse. 500 m til vandet. Emne nr. 035-12238.
Sjællands Odde er et fredeligt og skønt sted at holde ferie. Der er hav og strande på begge sider af den smalle landtange; flere af strandene er meget børnevenlige. Naturen er skøn og indbyder til gå- og cykelture. Glæd jer til alle tiders ferie på spidsen af Sjælland!

Sommerhus Sjællands Odde – Alle tiders ferie på spidsen af Sjælland

Sommerhusene på Sjællands Odde er opført i et smukt og afvekslende naturområde, og uanset hvilket hus I vælger vil I altid være tæt på havet og super dejlige strande. Vælg mellem de afskærmede strande ved Hesselø Bugt i øst, Sejerø Bugt mod syd og de vestlige strande, der ligger lige ud til Kattegat. Her er strande til alle!

Der er utallige muligheder for at gå og cykle i det flotte landskab. Den yderste spids af Sjællands Odde hedder Gniben – og en tur hertil er slet ikke til at komme uden om. Det gælder ikke mindst om aftenen, hvor Gniben og resten af den vestlige kystlinje byder på en førsteklasses udsigt til solnedgangen.

Det siger vores gæster om Sjællands Odde:

Skøn natur med mange friluftsmuligheder for vandrere og cyklister - også langs vandet.

Området er vidunderligt, meget afvekslende. Pragtfulde strande!

Vi kender området i forvejen. Vi er meget begejstrede.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Sjællands Odde

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sjællands Odde til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Sjællands Odde på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Sjællands Odde i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Sjællands Odde, som sikrer jer en afslappet ferie Sjællands Odde.

Lej sommerhus Sjællands Odde

Hos os er udlejning af sommerhuse Sjællands Odde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sjællands Odde eller den feriebolig Sjællands Odde som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sjællands Odde

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Sjællands Odde. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.