Super badestrand og hyggelige dage med familien
Del
Vælg mellem 71 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Tengslemark Lyng
Hyggeligt feriehus til 2 personer i Tengslemark Lyng, med stor træterrasse, tæt ved én af Danmarks bedste og børnevenlige sandbadestrande med klitter. Huset er fra 2011. Emne nr. 160-F3488.
Tengslemark Lyng er et fredeligt sommerhusområde i flotte omgivelser ved den inderste (nordlige) del af Sejerø Bugt. Her er gode strande, flot natur og mange fine udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. de mange dyr i Odsherred Zoo og det store vandland i Sommerland Sjælland.

Sommerhus Tengslemark Lyng – Super badestrand og hyggelige dage med familien

Tengslemark Strand er en af de bedste badestrande ved Sejerø Bugt. Det er en bred sandstrand med klitter, og den er samtidig lavvandet og derfor særdeles børnevenlig. Hvis vinden er rigtig er den rigtig god til wind- og kitesurfing. Ta’ en tur til stranden, hyg jer med børnene i vandkanten og nyd det dejlige sommervejr.

Vidste I at der findes kameler og zebraer på Odsherred? Det gør der faktisk. De bor i Odsherred Zoo, sammen med cirka 100 andre forskellige dyrearter fra store dele af verden. De afrikanske dværggeder vil gerne klappes af børnene, så husk at besøge deres fold. Glæd jer til mange dejlige og afslappende timer i den hyggelige Zoo.

En tur i Sommerland Sjælland er også garanti for en hyggelig dag sammen med børnene. Sejl en tur igennem Amazonas på en tømmerflåde, led efter guld, bag snobrød, hyg jer på legepladserne, eller hvad I nu ellers har lyst til. Her venter mange sjove timer for både store og små. Tip: Ta’ badetøjet med, for her finder I også det største udendørs vandland på Sjælland, Den Blå Lagune.

Rigtig god tur til Tengslemark Lyng!

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Tengslemark Lyng

Vil du og familien have det bedste sommerhus Tengslemark Lyng til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Tengslemark Lyng på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Tengslemark Lyng for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde præcis det feriehus Tengslemark Lyng, som skal danne rammen om jeres ferie Tengslemark Lyng.

Lej sommerhus Tengslemark Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Tengslemark Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tengslemark Lyng eller den feriebolig Tengslemark Lyng som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tengslemark Lyng

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det gælder sommerhusudlejning Tengslemark Lyng. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.