Familieferie med masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 144 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hønsinge Lyng
Dette dejlige sommerhus til 4 personer, bygget i 1973 og renoveret i 2004, ligger på en naturgrund i rolige og ugenerede omgivelser i Hønsinge Lyng. Der er 1,8 km til vandet. Emne nr. 121-90-3031.
Hønsinge Lyng er et roligt og naturskønt sommerhusområde ved den inderste (sydlige) del af Sejerø Bugt. Her venter herlige strande, et væld af muligheder for gå- og cykelture og udflugter til f.eks. Odsherred Zoo, Vikingeskibsmuseet i Roskilde og Sommerland Sjælland.

Sommerhus Hønsinge Lyng – Familieferie med masser af oplevelser

Nyd livet på stranden, og hjælp børnene med at bygge et sandslot i vandkanten på den dejlig, varm sommerdag. Det lyder godt, ikke? Strandene ved denne del af Sejerø Bugt er som skabt til familieaktiviteter, da vandet så godt som altid er meget roligt.

Odsherred Zoo er hjem for ca. 100 forskellige dyrearter fra nære og fjerne egne af verden. Det er en vældig hyggelig og afslappet zoologisk have, hvor I møde zebraer, papegøjer, strudse, lamaer, dværggeder som gerne vil klappes og mange andre spændende dyr.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde nøjes ikke med at udstille skibe; de bygger dem også på deres eget værft med samme redskaber som vikingerne i sin tid brugte. Der er bygget kopier af flere af de skibe der er udstillet, og i sommermånederne kan I sejle en tur i et vikingeskib eller en af de traditionelle nordiske både der efterfulgte vikingeskibene.

Vikingerne måtte selv ro, sætte sejl og passe roret – og det samme gælder i dag for dem der tager turen ud på Roskilde Fjord. Der er altid en erfaren instruktør med, og der er også pladser til børn og andre der ikke kan ro. (Børn skal være mindst 4 år for at sejle med. Alle børn skal altid ledsages af en voksen).

Nu om dage har stort set alle jo deres egen mobiltelefon – men i Sommerland Sjælland kan den bruges til noget sjovere end den kan til daglig. Her kan I f.eks. bruge mobilen til at affyre en vandkanon, aktivere en foderautomat og få et tog til at lukke damp ud. Børnene vil synes det er super spændende; og så har jeg jo slet ikke nævnt de 70 andre forlystelser OG Sjællands største udendørs vandland, som I også finder i parken.

Rigtig god tur til Hønsinge Lyng!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Hønsinge Lyng

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Hønsinge Lyng til den bedste pris? Så book familiens feriehus Hønsinge Lyng på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Hønsinge Lyng.

Lej sommerhus Hønsinge Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Hønsinge Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hønsinge Lyng eller den feriebolig Hønsinge Lyng som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hønsinge Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hønsinge Lyng. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.