Natur på første klasse
Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Havnsø
Moderne sommerhus til 6 personer i Havnsø, bygget i 2008 og med en boligareal på 84 m². Der er 600 m til vandet og der er en golfplads i nærheden. Emne nr. 130-E19199.
Havnsø er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde ved den sydlige del af Sejerø Bugt. Glæd jer til naturskønne omgivelser, dejlige strande og mange udflugtsmuligheder. Havnsø er et rigtig godt valg for børnefamilier.

Sommerhus Havnsø – Natur på første klasse

Fra de fine strande ved Havnsø kan I se Nekselø, der er en sand lille naturperle. Øen er fredet og byder på et righoldigt dyre- og planteliv. I kan tage en færge til Nekselø inde fra Havnsø, og sejle derover på ca. 20 minutter. Det er en dejlig udflugt, for øen er virkelig noget for sig – men husk at tage madkurv med hjemmefra, man kan ikke købe noget på Nekselø.

Den er et af de mest solrige steder i Danmark, og klimaet er så tørt og varmt at I kan være heldige at støde på planter som merian, der normalt vokser i den sydlige del af Europa. Klokkefrøer og sjældne fugle som f.eks. tårnfalke, dværgtårne hører også til øens beboere.

Fra Gadebjerg og Elmbjerg er der en betagende udsigt til Sjælland. Der er to vandreruter på øen, som fører jer rundt gennem den unikke natur. De varer omkring halvanden time hver. Fra 1. april til 15. juli er det kun tilladt at færdes på stierne; resten af året må man også gå langs stranden.

Der er et væld af muligheder for aktiviteter og oplevelser i Odsherred og omegn. Tæt ved Havnsø finder I således Dragsholm Slot, som altid er et besøg værd. Det vil børnene også synes, de kan nemlig gå på skattejagt i feriepeioderne.

Andre attraktioner er Odsherred Zoo, Sommerland Sjælland (med et stort udendørs vandland, så husk badetøjet) samt Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Dejligt område, gode badestrande, tur til Nekselø helt fin.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Havnsø

Vil du og familien have det bedste sommerhus Havnsø til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Havnsø på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Havnsø.

Lej sommerhus Havnsø

Hos os er udlejning af sommerhuse Havnsø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Havnsø eller den feriebolig Havnsø som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Havnsø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Havnsø. (Se vilkår).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.