Super strande, kameler og vandland
Del
Vælg mellem 91 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Yderby Lyng
Nyt sommerhus til 4 personer i Yderby Lyng. Dejligt naturområde, 400 m til vandet. Boligareal på 62 m². Emne nr. 130-E18301.
Yderby Lyng er et roligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser, som er beliggende helt ude i toppen af Sjællands Odde. Der er herlige strande mod syd, vest og øst, så I kommer til at bo tæt ved vandet. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland.

Sommerhus Yderby Lyng – Super strande, kameler og vandland

Med vand på næste alle sider er Yderby Lyng et oplagt valg for alle der ønsker et bredt udvalg af strande at vælge imellem. Mod syd og øst er kystlinjen afskærmet af land, så her er vandet mere roligt end mod vest; perfekt til familier med mindre børn.

De naturskønne omgivelser indbyder til oplevelser til fods og på cykel. Et fast indslag på ferien er en tur til Gniben, helt ude på spidsen af Sjællands Odde. Ved aftenstide kan I nyde den pragtfulde solnedgang herfra; det er en storslået oplevelse.

Tag familien med på en super hyggelig tur til Odsherred Zoo, hvor i møder alt lige fra kameler og strudse, over papegøjer til fugleedderkopper og vaskebjørne. Der er over 600 dyr fordelt på ca. 100 arter, som er kommet hertil fra alle egne af verden. Glæd jer til en dejlig dag i flotte og spændende omgivelser.

I den mere action prægede afdeling venter mere end 70 forlystelser for både store og små i Sommerland Sjælland. Husk endelig at få badetøjet med; her finder I nemlig også det største udendørs vandland på hele Sjælland.

Tæt på stranden med rig mulighed for gåture om efteråret. Besøg Kastanielys beliggende på gården Lønnebjerg, hvor der er mulighed for at man selv kan dyppe/farve lys samt købe forskellige specialiteter. Besøg Odsherred Zoo. Besøg Sommerland Sjælland i perioder, hvor der er åbent.

Skøn natur og ideel for lystfiskere.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Yderby Lyng

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Yderby Lyng til den billigst mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Yderby Lyng på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Yderby Lyng.

Lej sommerhus Yderby Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Yderby Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Yderby Lyng eller den feriebolig Yderby Lyng som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Yderby Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Yderby Lyng. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.