Rendyrket afslapning for hele familien
Del
Vælg mellem 66 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gudmindrup Lyng
Lille traditionelt sommerhus til 4 personer i Gudmindrup Lyng, beliggende på en stor naturgrund. Der er 600 m til havet. Emne nr. 130-E19892.
Gudmindrup Lyng er et fredeligt sommerhusområde i skønne omgivelser ved bunden af Sejerø Bugt. Strandene byder på roligt vand, der er som skabt til familier med mindre børn. Der er mange muligheder for gå- og cykelture, og også for udflugter og aktiviteter.

Sommerhus Gudmindrup Lyng – Rendyrket afslapning for hele familien

Strandene ved Gudmindrup Lyng er afskærmet fra Kattegat af den landtange, der fører ud mod Sjællands Odde. De byder derfor på roligt og lunt vand, leg i vandkanten og solbadning på et håndklæde i det varme sand. Rendyrket afslapning for hele familien!

Der er mange muligheder for udflugter til fods og på cykel og naturligvis også i bil. Turen ud vil spidsen af Sjællands Odde, Gniben, er en oplevelse i sig selv. Det gælder ikke mindst hvis I tager afsted tids nok til at I kan nyde synet af solnedgangen herfra.

I den mere aktive afdeling venter Sommerland Sjælland med mere end 70 forlystelser for både store og små. Sejl gennem Amazonas på en tømmerflåde, grav guld, affyr en vandkanon med mobilen og meget, meget mere. Tag endelig badetøjet med, for her findes også det største udendørs vandland på hele Sjælland.

Nykøbing Sjælland byder på mange forskellige indkøbsmuligheder. Desuden findes her ikke mindre end fire museer, bl.a. Sherlock Homes Museet som handler om kriminallitteratur.

Fantastisk!! Mange hyggelige byer tæt på, gode områder for børn, og vidunderlige strande.

Stort udbud af sommerhuse til leje Gudmindrup Lyng

Vil du også nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Gudmindrup Lyng? Så lej familiens feriehus Gudmindrup Lyng på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Gudmindrup Lyng.

Lej sommerhus Gudmindrup Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Gudmindrup Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gudmindrup Lyng eller den feriebolig Gudmindrup Lyng som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gudmindrup Lyng

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Gudmindrup Lyng. (Se betingelser).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.