Dejlige strande og hyggelige udflugter
Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Øster Lyng
Fint sommerhus til 4 personer i Øster Lyng, beliggende på en dejlig grund med høj randbeplantning - nær et stort fredet naturområde. Der er 1,5 km til vandet. Emne nr. 035-11171.
Øster Lyng er et fredeligt sommerhusområde imellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Der er flere dejlige strande i området, både nord og syd for Øster Lyng. Bo i rolige og skønne omgivelser og få nem adgang til aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Øster Lyng – Dejlige strande og hyggelige udflugter

De venter f.eks. i Nykøbing Sjælland, der byder på et overraskende stort udbud af museer om bl.a. glas, psykiatri og kriminallitteratur. Fra Rørvig er der færgeforbindelse til Hundested – og derfra ligger Nordsjælland med de mange slotte åben.

Lidt længere væk finder I Sommerland Sjælland, der bl.a. byder på Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune. I kan også grave efter guld, sejle en tur gennem Amazonas på tømmerflåde, aktivere vandkanoner med mobilen og meget, meget mere. Her venter der masser underholdning for hele familien.

Rigtig skønt område med en dejlig fred og ro, vi var da også så heldige at se at rådyr ved vores sommerhus. En skøn strand lige i nærheden og en hyggelig gågade inde i byen.

Dejligt.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Øster Lyng

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Øster Lyng til den billigst mulige pris? Så book familiens feriehus Øster Lyng på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Øster Lyng for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Øster Lyng, som sikrer jer en afslappet ferie Øster Lyng.

Lej sommerhus Øster Lyng

Hos os er udlejning af sommerhuse Øster Lyng nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Øster Lyng eller den feriebolig Øster Lyng som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Øster Lyng

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Øster Lyng. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.