Skøn natur, herlige strande og udflugter
Del
Vælg mellem 64 sommerhuse
Sommershus til 4 personer i Lumsås
Traditionelt sommerhus til 4 personer i Lumsås, som ligger kun 25 m til vandet. Der er havudsigt fra huset og direkte adgang til en god badestrand. Emne nr. 035-13306.
Lumsås er et dejligt sommerhusområde med dejlige strande mod både Kattegat og Sejerø bugt. Naturen er rigtig flot og byder på fine muligheder for både gå- og cykelture. Der er nem adgang til aktiviteter og oplevelser i resten af Odsherred.

Sommerhus Lumsås – Skøn natur, herlige strande og udflugter

Der er aldrig langt til vandet når turen går til Lumsås, og der er frit valg mellem strandene langs Kattegat og dem ved Sejerø Bugt, som er afskærmet af Sjællands Odde. Uanset hvad I foretrækker, kan I glæde jer til nogle hyggelige og afslappende timer sammen.

Omgivelserne er perfekte til både gå- og cykelture. Turen kan f.eks. gå til den imponerende jættestue, der er kendt som Troldstuerne. Navnet til trods, har Troldstuerne nu ikke noget med trolde at gøre. Der er tværtimod tale om to gravkamre, som stammefolk for tusindvis af år siden opførte af tonstunge sten.

Om aftenen er det oplagt at cykle eller køre ud til spidsen af Sjælland Odde, Gniben, for at nyde synet af solnedgangen. Det er en storslået oplevelse at stå på den tynde stribe af sand, mens havet dovent ruller ind mod kysten.

Nykøbing Sjælland byder på et stort udvalg af museer som spænder lige fra Sherlock Holmes og kriminallitteratur, over Nordeuropas største private samling af glasgenstande, til psykiatriens historie i det 20. århundrede.

I den mere action prægede afdeling er Sommerland Sjælland ikke til at komme uden om. Glæd jer til mere end 70 forlystelser til både store og små – og husk badetøjet, det er nemlig her I finder det største udendørs vandland på hele Sjælland.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Lumsås

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Lumsås? Så book familiens feriehus Lumsås på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Lumsås.

Lej sommerhus Lumsås

Hos os er udlejning af sommerhuse Lumsås nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lumsås eller den feriebolig Lumsås som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lumsås

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Lumsås. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred har alle forudsætninger for en aktiv, men også afslappende ferie. Her findes nogle af de bedste strande i landet.
  Sommerhus til 4 personer ved Odsherred
 2. Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.