Sansernes land
Del
Vælg mellem 27.132 sommerhuse Destinationer under Italien
3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.
Venlig 3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel med fortryllende udsigt over Chiana dalen. Ideel beliggenhed til at opleve de mange små byer og som udgangspunkt for udflugter i det sydlige Toscana. Emne nr. 140-ITA699.
Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 

Sommerhus Italien – Sansernes land

Om det er et sommerhus i Toscana, ved den italienske Riviera, i syd ved den berømte Amalfi kyst eller i nord ved én af de store søer – en uforglemmelig ferie med mange indtryk er garanteret!

Det siger vores gæster om Italien:

”Uanset hvor man bor i et sommerhus i Italien, er der skønt. En stor del … handler om at opleve stemningen. For eksempel har selv tankstationer en lille café, hvor de lokale mænd får en espresso, inden de skal hjem til mama,” siger Lena Rosendahl Ulka.

Og så maden:

”Alt smager fantastisk og er samtidig meget enkelt. For eksempel er en pizza ud over ost og tomat højst forsynet med to ingredienser; ikke overdænget med fire slags pålæg som herhjemme. Og der er mange egnsprægede specialiteter baseret på få, lokale råvarer, som er udviklet til en masse forskellige lækre retter,” beretter Lena Rosendahl UIka.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Italien

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Italien? Så lej jeres feriehus Italien på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Italien.

Lej sommerhus Italien

Hos os er udlejning af sommerhuse Italien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Italien eller den feriebolig Italien som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Italien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Italien. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Italien

  • Skiferie Italien

    En skiferie i Italien byder på charme, velpræparerede pister, smuk natur og god mad. Italienerne elsker skiløb og det gode liv på en skiferie - sneen, solen og at sidde i en stol foran restauranten på bjerget.
    2-værelses lejlighed til 4 personer i Canazei.

Inspiration

Vis alle