Historisk område
Del
Vælg mellem 432 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Ficulle.
Dejlig lejlighed til 2 personer på en gård, der producerer olivenolie, beliggende i 450 m højde, mellem oliventræer og et naturreservat. Fra lejligheden og fra poolen er der en fin udsigt. Et godt valg for dem der søger fred og natur. Emne nr. 361-IT-05016-04.
Lazio (eller Latium) strækker sig over godt 17.000 kvadratkilometer og er mod nord, øst og syd omgivet af Toscana, Umbrien, Abruzzo, Marche, Molise og Kampanien. Mod vest findes Det Tyrrhenske Hav med dejlige badebyer og flotte strande, som ved Ostia.

Sommerhus Lazio – Historisk område

Den største italienske lufthavn, Fiumicino, ligger i Lazio. Den større havneby, Civitavecchia, ligger i den nordlige del af regionen med trafik til øerne Sardinien og Sicilien. På grund af Roms centrale beliggenhed er jernbanenettet meget udbygget i Lazio med direkte forbindelser til hele Italien.

Latium er det romerske navn på slettelandet sydvest for Tiberfloden. Der er arkæologiske spor af tidlig bebyggelse på selve slettens bjergtoppe og i de omkringliggende bjerge. Her kan man opdage Italiens antike historie, f.eks. ved Rieti.

Lazio er mangfoldigt – og det kan besøgende udnytte: Vandreture i bjergregionerne kan anbefales, men også vandet trækker i Gaeta, Sabaudia eller Sperlonga. Desuden er søerne fantastiske: Braccianosøen med en flot natur og et slot fra det 16. århundrede.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Lazio

Vil du og familien have det bedste sommerhus Lazio til den bedste pris? Så book jeres feriehus Lazio på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Lazio for enhver pengepung, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Lazio, som skal danne rammen om jeres ferie Lazio.

Lej sommerhus Lazio

Hos os er udlejning af sommerhuse Lazio nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lazio eller den feriebolig Lazio som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lazio

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lazio. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.