Den evige stad
Del
Vælg mellem 179 sommerhuse
Lejlighed til 6 personer i Rom.
Skøn lejlighed på 110 m² til 6 personer gemt lidt væk i en charmerende gård, kun få meter fra San Giovanni og Santa Croce. Lejligheden ligger inde i gården, men så snart du åbner døren vil du føle den hjemlige og venlige atmosfære. Overfor gården ligger end dejlig park, som romerne benytter meget. Emne nr. 361-IT-00153-06.
Rom er hovedstaden, den evige stad, engang verdens centrum, ’Den Evige Stad’. Der er så meget at opdage, fordi den italienske metropol er fyldt med kunst- og kulturskatte og utallige højdepunkter.

Sommerhus Rom – Den evige stad

Piazza Venezia, Forum Romanum, den Spanske Træppe, Colosseum og selvfølgelig Vatikanet med den Sixtinske Kapel.

I dag er Rom den 3. mest besøgte by i Europa, og byen er stadig en af de bedst kendte i hele verden og det er derfor ingen overraskelse at hele den ældste del af Rom under ét er anerkendt af UNESCO som en del af verdens arv. Læg hertil et mildt og dejligt Middelhavsklima, et gigantisk udbud af restauranter, cafeer og butikker, og du har de væsentligste årsager til byens høje popularitet.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Rom

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Rom? Så skal du booke jeres feriehus Rom på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Rom.

Lej sommerhus Rom

Hos os er udlejning af sommerhuse Rom nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rom eller den feriebolig Rom som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rom

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rom. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.