Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Emne nr.: 215-ILA02292-P

Lej en feriebolig og få flest ferieboliger at vælge mellem i lige det område, I allerhelst vil holde ferie i.

Lej en feriebolig på afbud

Her på siden kan du altid se det største udvalg af ferieboliger på afbud. Antallet af last minute ferieboliger varierer i løbet af året. Når der er 28 dage eller mindre til en given ankomstdato, sker det af og til, at lejeprisen på en feriebolig bliver sat ned. Der er ingen eksakte regler for, hvornår sådan en last minute rabat opstår. Som regel sker det dog i forbindelse med pludselig opstået sygdom eller en anden uforudset begivenhed, som indtræffer få dage, før en gæst skulle være ankommet til en feriebolig.

ferie rom tilbud - hvor meget kan jeg spare?

Du vil altid spare mindst 10 procent af lejeprisen, men ofte vil besparelsen være langt større. Prisnedslag på 20 og 30 % er ikke usædvanlige, og af og til kan du være så heldig at spare 50 % eller mere af lejeprisen.

ferie rom tilbud - hvad gør jeg, hvis der ikke er nogen tilbud i området lige nu?

Hvis du ikke kan finde nogen nedsatte ferieboliger i området i øjeblikket, er der to ting du kan gøre. Hvilken en af dem, du vælger, afhænger af den ankomstdato du kunne tænke dig.

Hvis der er 10 dage eller mere til ankomstdatoen, kan du vælge at tage chancen og se, om der skulle dukke et afbud op, sådan at du kan finde en feriebolig. Det er der dog ingen garanti for. Den anden mulighed er, at du kigger på et andet område end det, du oprindelig havde tænkt dig. Jo færre krav du stiller til geografien, jo flere nedsatte ferieboliger vil du få at vælge mellem.

Dit valg afhænger altså af ønsket ankomstdato og af dine ønsker til hvilket område, din feriebolig skal ligge i. Jo færre ønsker du har, jo flere ferieboliger vil du kunne vælge mellem. På denne måde kan du opnå den størst mulige rabat.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Italiens hovedstad, Rom, sætter standarden for italiensk stemning, når den er bedst. Den travle by er fuld af seværdigheder, shopping, kultur og livsnyderi.

Omgivet af historiske vægge ligger det smukke shoppingcenter Galleria Alberto Sordi.

Det tidligere centrum for romersk liv "Forum Romanum" er et besøg værd. På denne plads mellem Kapitol og Palatin er et stykke af verdenshistorien skrevet.

Mellem 135 og 139 blev Engelsborgen, der var mausoleum for Kejser Hadrian, ombygget flere gange. Den har fået sit navn af Pave Pius II., da ærkeenglen Michael skulle have vist sig for ham netop her, og derfor lod han kapellet bygge på pladsen.

Den pæneste zoologiske have i byen er Giardino Zoologico di Roma. På godt 42 hektar land kan I se de 220 dyrearter.

Prisgaranti - ferie rom tilbud

Alle ferieboliger, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - ferie rom tilbud

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "ferie rom tilbud", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.