Mangfoldigt landskab
Del
Vælg mellem 477 sommerhuse
Lejlighed til 6 personer i Barbe.
Skøn lejlighed til 6 personer på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Maggiore søen og det omkringliggende landskab. Lejligheden er placeret i et område med 27 lejligheder, der hver især har en lille have eller altan. Til fælles benyttelse findes en pool, en børnepool og 2 km væk en privat strand. Emne nr. 140-IVM135.
Den 65 km lange og kun få kilometer brede Lago Maggiore er omkranset af et mangfoldigt landskab. Den berømte vestlige bred ligger i Piemonte med den attraktive by Stresa samt øerne Isola Pescatore, Isola Madre og Isola Bella.

Sommerhus Maggiore Søen – Mangfoldigt landskab

Den østlige bred kaldes i folkemunde for den ’fattige side’, men til gengæld er her rigt på smukt og uberørt natur.

Området ved Maggiore Søen er perfekt til cykling, der er både flade ruter ved søen og ture i de omliggende bjerge. Søen er fint at bade i, men det er også dejligt med en pool ved sommerhuset.

Det siger vores gæster om Maggiore Søen:

”Landsbyerne virker meget uberørte med deres gamle huse, der ligger centreret om en kirke. Og så er det fascinerende at se, hvordan byerne er bygget op ad og næsten ind i klipper og skrænter,” konstaterer Mille Albæk Pedersen.

Og et udflugt:

”Der er kun halvanden times kørsel til Milano. Her så vi den imponerende katedral og shoppede,” siger Mille Albæk Pedersen.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Maggiore Søen

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Maggiore Søen? Så skal du bestille familiens feriehus Maggiore Søen på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Maggiore Søen.

Lej sommerhus Maggiore Søen

Hos os er udlejning af sommerhuse Maggiore Søen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Maggiore Søen eller den feriebolig Maggiore Søen som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Maggiore Søen

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Maggiore Søen. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.