Elegance og charme
Del
Vælg mellem 951 sommerhuse
Feriehus til 2 personer i Colico.
Feriehus til 2 personer beliggende i det lille, familiedrevne kompleks FIORITA på en bjergskråning mellem Vilatico og Laghetto. På den 10.000 m² store grund findes en indhegnet pool, udendørs bruser, liggestole, parasoller og legeplads til børnene. Hvert feriehus har en delvis overdækket terrasse og en smuk udsigt over søen. Takket være sin beskyttende beliggenhed er Colico blevet et af de foretrukne feriesteder ved Como søen. Emne nr. 261-CCO406.
Som en elegant safir ligger Como Søen omkranset af de norditalienske Alper, med dybblåt vand, et mildt klima og et fantastisk landskab.  Byerne har en tilbagelænede, forfaldne italienske charme med snævre gader og historiske bygninger.  Der er perler, som byen Bellagio eller slottet Villa Carlotta.

Sommerhus Como Søen – Elegance og charme

Der er en flot udsigt over de dramatiske bjergkæder fra de fleste sommerhuse, hvor man enten kan slikke sol ved 30 graders varme, eller tage på vandring med alpine udfordringer. Desuden er der ikke langt til den attraktive storby Milano.

Det siger vores gæster om Como Søen:

”Ved at bo i et sommerhus ved Como Søen 500 meter oppe ad bjergskråningen kommer man tæt på den smukke natur og får nogle fantastiske udsigter over søen, bjergene og byerne. Og søen er fin at bade i, også for børn,” siger Jacob Nielsen.

”For hver tre-fire kilometer kom vi igennem små landsbyer som Dongo, Musso og Prato. Der var altid en café, som fik en til at tænke: ’Her kan man da godt lige sidde og få en caffè latte’,” fortsætter Jacob Nielsen.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Como Søen

Vil du være helt sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Como Søen til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Como Søen på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Como Søen.

Lej sommerhus Como Søen

Hos os er udlejning af sommerhuse Como Søen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Como Søen eller den feriebolig Como Søen som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Como Søen

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Como Søen. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.