Italiens grønne hjerte
Del
Vælg mellem 712 sommerhuse
Lejlighed til 3 personer i Montefalco.
Komfortabel ferielejlighed til 3 personer med egen terrasse og fælles have og grillområde. Ideel til udflugter til Assisi, Perugia, Spello, Todi, Spoleto og Oriveto. Emne nr. 140-IUP237.
Umbrien er den region, der ofte kaldes ”Italiens grønne hjerte”. Området ligger bogstaveligt talt i midten af Italien og har ikke så meget som én centimeter kystlinje. Bjergkæden Appenninerne dominerer nemlig hele den østlige del af regionen – der er bakker og bjerge, så langt øjet rækker.

Sommerhus Umbrien – Italiens grønne hjerte

I Umbrien er der alle muligheder for vandreture i det grønne, kuperede landskab. Omgivelserne er simpelthen som skabt til en spændende bjergferie.

En række floder løber igennem Umbrien og så er der den fiskerige Trasimeno Sø, et populært udflugtsmål.

Umbriens hovedstad er det historiske Perugia med en velholdt gammel bymur.

Desuden er der alt i alt seks naturparker, hvor det dramatiske landskab leverer en fantastisk kulisse.

Stort udbud af sommerhuse til leje Umbrien

Vil du og familien have det bedste sommerhus Umbrien til den lavest mulige pris? Så lej jeres feriehus Umbrien på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Umbrien.

Lej sommerhus Umbrien

Hos os er udlejning af sommerhuse Umbrien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Umbrien eller den feriebolig Umbrien som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Umbrien

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Umbrien. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.