Badeferie XL
Del
Vælg mellem 1.155 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i Pineto.
Lejlighed til 4 personer i et dejligt ferieresort 40 km nord for Pescara. Går man gennem et grønt bælte af fyrretræer kommer man til en skøn 7 km lang sandstrand, 200 m fra lejligheden. Til lejligheden hører enten terrasse eller balkon og et fælles areal med swimmingpool, liggestole og parasoller. Emne nr. 261_PIT160.
Adriaterhavskysten er et badeparadis, som strækker sig over mere end 820 km. Fine, velplejede sandstrande, familievenlige aktiviteter, underholdning og sport venter på de besøgende. Det samme gør Venedig og andre spændende byer.

Sommerhus Adriaterhavskysten – Badeferie XL

Området er mangesidigt, med eventyrlige Venedig i nord, de klassiske badebyer som Rimini, Ravenna og Riccione, men også stille fiskerbyer som Fano eller maleriske Vasto og Termoli.

Adriaterhavskysten har en masse at byde på til familier med børn, fordi strandene er flade og tilbuddet af forlystelser bredt. Der findes også kulturelle seværdigheder, wellness og dejlige naturoplevelser i baglandet.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Adriaterhavskysten

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Adriaterhavskysten til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Adriaterhavskysten på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Adriaterhavskysten i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde netop det feriehus Adriaterhavskysten, som sikrer jer en afstressende ferie Adriaterhavskysten.

Lej sommerhus Adriaterhavskysten

Hos os er udlejning af sommerhuse Adriaterhavskysten nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Adriaterhavskysten eller den feriebolig Adriaterhavskysten som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Adriaterhavskysten

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Adriaterhavskysten. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.