Uberørt natur
Del
Vælg mellem 210 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer i Roseto degli Abruzzi.
Dejlig 2-værelses lejlighed til 4 personer i Villa Rosella Resort midt i en 5.000 m² historisk park ved foden af Montepagano. I anlægget findes en fælles udendørs swimmingpool med børnebassin, liggestole, parasoller, bådudlejning (mod gebyr) og cykeludlejning (mod gebyr). De skønne strande på Adriaterhavskysten ligger kun 1,5 km fra lejligheden. Emne nr. 215-IAB01241CYYYO.
Selv om Abruzzo geografi hører til Mellemitalien, så betragtes regionen som en del af Syditalien. Her findes der ingen masseturisme, priserne er lave og befolkningen holder fast i gamle traditioner og et stille liv i de naturskønne omgivelser.

Sommerhus Abbruzzo – Uberørt natur

Den appenninske rygrad holder sammen på størstedelen at Abruzzo og Molise, der i alt kun har 1,6 millioner indbyggere.

Befolkningen holder fast i gamle traditioner og et stille liv i de naturskønne omgivelser. Det er nemlig først og fremmest naturoplevelserne, som trækker turister til området.

Her findes den fantastiske Abruzzo Nationalpark med bl.a. bjørne og ulve, samt bjergkæden Gran Sasso med Appenninernes højeste bjerge (op til 2912 m). Ved kysten finder man små badebyer og regionens største by Pescara med flade sandstrande.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Abruzzo

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Abruzzo? Så skal du booke familiens feriehus Abruzzo på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af kort tid finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Abruzzo.

Lej sommerhus Abruzzo

Hos os er udlejning af sommerhuse Abruzzo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Abruzzo eller den feriebolig Abruzzo som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Abruzzo

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Abruzzo. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.