Napoli, Capri, Vesuv og Amalfikysten
Del
Vælg mellem 833 sommerhuse Destinationer under Kampanien
Lejlighed til 2 personer i Massa Lubrense.
Lejlighed til 2 personer i et boligkompleks (16 boliger) i Massa Lubrense. Lejligheden ligger i en stor privat park med sportsbygninger, legeområder, fælles swimmingpool samt fælles grill område. Et perfekt sted til jer, der gerne vil se og opleve Amalfikysten: Sorrento, Positano, Amalfi, Ravello og Capri. Emne nr. 140-IKS133.
Kampanien er en af de sydlige regioner i Italien med den livlige metropol Napoli som midtpunkt. Området er præget af et mildt klima, flotte landskaber, massevis af kunst og kultur dertil det skønne syditalienske køkken.

Sommerhus i Kampanien – Napoli, Capri, Vesuv og Amalfikysten

Rejsen igennem Kampanien begynder mest ved havet med dens intense farver, badebugter og klipper. Perler er øerne udenfor Napoli, den berømte Capri (blå grotte), maleriske Ischia og Procida – naturens mirakler, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

Enestående er også Amalfikysten ved Salerno Bugten med én af de flotteste kyststrækninger ved Middelhavet. Hovedattraktion her er den tidligere fiskerby Positano med dens specielle arkitektur på den stejle skrænt. Andre vigtige byer er Salerno, Sorrento, Caserta, Avellino og Agropoli.

Kampaniens geografi spænder fra fine badestande over landbrugsjord til ufremkommelige bjerge. Af specielle steder kan yderligere nævnes de græske ruiner i Paestum samt vulkanen Vesuv der blandt andet er kendt for ødelæggelsen af Pompei og Herculaneum i 79 f.kr.

Tidligere utilgængelige områder i Kampanien præges i dag af en række terrasser som skråner ned til havet. Her vokser citrusfrugter, oliven og vinstokke. Fra havene breder sig en dejlig duft af appelsin- og citronblomster.

Musik, havet, underholdning og natur, men også en lang historie – det er Kampanien.

Med nationalparken Cilento og Vallo di Diano ejer regionen noget af den flotteste natur kombineret med antike steder. I 1998 blev parken optaget i UNESCOs Verdensarvslisten. Det er Italiens andenstørste nationalpark med et afvekslende landskab – fra kysten til bjergene. Et paradis for vandring.

Madmæssigt er regionen Kampanien mest kendt for pizzaen, der ifølge traditionen stammer fra Napoli. Endvidere kan nævnes Mozzarella di Bufala samt likøren Limoncello.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Kampanien

Vil du være sikker på at finde dit drømme sommerhus Kampanien til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Kampanien på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Kampanien.

Lej sommerhus Kampanien

Hos os er udlejning af sommerhuse Kampanien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kampanien eller den feriebolig Kampanien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kampanien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kampanien. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.