Flot kystregion
Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i hjertet af nationalparken Cliento nær byen Ascea.
Lejlighed til 2 personer i hjertet af nationalparken Cliento nær byen Ascea i storslåede omgivelser, for alle der elsker kultur, fred og middelhavsklima. Lejligheden er beliggende tæt på de antikke ruiner af Elea-Velia og cirka 300 m fra havet. I boligkomplekset med 14 lejligheder findes til fælles benyttelse: Udendørs swimmingpool, have, havemøbler og vaskemaskine. Emne nr. 361-IT-84046-06.
Salerno er en livlig italiensk havneby og regionshovedstad 50 km sydøst for Napoli. Kysten ved Salerno er dejlig med klart, dybblåt vand, sandstrande, klipper og grotter.

Sommerhus Salerno – Flot kystregion

Bugten af samme navn afgrænses mod nord af Sorrentohalvøens berømte Amalfikyst og mod øst af Selesletten, der intensivt dyrkes med kartofler, tomater, frugt og citrus. I den sydlige del af bugten findes resterne af oldtidsbyen Paestum.

I Salerno by er der både en lang smuk havne/strandpromenade og et hyggeligt større centrum med masser af gode spise- og shoppingmuligheder.

Hvert år i september afholdes der en kæmpe Pizzafestival ”Festa della Pizza” på en større plads lidt uden for byen.

Mere syditaliensk bliver det næsten ikke.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Salerno

Vil du og familien have det bedste sommerhus Salerno til den garanteret billigste pris? Så skal du leje familiens feriehus Salerno på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Salerno.

Lej sommerhus Salerno

Hos os er udlejning af sommerhuse Salerno nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Salerno eller den feriebolig Salerno som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Salerno

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Salerno. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Kampanien

    Kampanien er en af de sydlige regioner i Italien med den livlige metropol Napoli som midtpunkt. Området er præget af et mildt klima, flotte landskaber, massevis af kunst og kultur dertil det skønne syditalienske køkken.
    Lejlighed til 2 personer i Massa Lubrense.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.