Farverig, fascinerende
Del
Vælg mellem 149 sommerhuse
Lejlighed til 5 personer i centrum af Napoli.
Smuk og charmerende lejlighed på 180 m² til 5 personer i centrum af Napoli, med en fantastisk terrasse på 600 m², der gør denne lejlighed til en ægte perle. Her kan I nyde det smukke vejr i Napoli til fulde. Lejligheden er også imponerende med sin fremragende beliggenhed ved foden af Sant´Elmo, med det berømte slot, og i tæt nærhed til butikker, restauranter og caféer. Emne nr. 361-IT-80135-07.
Napoli er den største by i Syditalien med vulkanen Vesuv som nabo. Den gamle bydel er fredet af UNESCO. Her finder man bl.a. Teatro San Carlo, det ældste operahus i verden (fra 1737) og mange andre kulturskatte. I de vulkanske omgivelser ved Vesuv ligger der også det berømte Pompeji.

Sommerhus Napoli – Farverig, fascinerende

Hæsblæsende og kaotisk, farverig og fascinerende - Napoli kan tage pusten fra enhver. Med direkte adgang til havet og en placering for foden af Vesuv er Napoli visse steder betagende flot og andre steder umådelig grim - på sin helt egen charmerende måde.

Den syditalienske metropol forener dog antik historie med en utrolig smuk natur. Dertil kommer de mange kulinariske højdepunkter. Traditionelt anses pizzaen for at stamme fra Napoli, især ’Margherita’ versionen. Nærheden til havet sætter også fiskespecialiteter helt i top på ønskelisten.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Napoli

Vil du og familien have det bedste sommerhus Napoli til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Napoli på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Napoli i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Napoli, der sikrer jer en hyggelig ferie Napoli.

Lej sommerhus Napoli

Hos os er udlejning af sommerhuse Napoli nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Napoli eller den feriebolig Napoli som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Napoli

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Napoli. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kampanien

    Kampanien er en af de sydlige regioner i Italien med den livlige metropol Napoli som midtpunkt. Området er præget af et mildt klima, flotte landskaber, massevis af kunst og kultur dertil det skønne syditalienske køkken.
    Lejlighed til 2 personer i Massa Lubrense.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.