Den rige region
Del
Vælg mellem 2.327 sommerhuse Destinationer under Lombardiet
Rækkehus til 2 personer i Dorio.
Rækkehus til 2 personer beliggende i Residence Oasi dei Celti Dorio med en fantastisk udsigt over Comosøen. Rækkehuset er blevet tilpasset regionens arkitektoniske stil og er en perle for elskere af fred og uberørt natur. Til området hører en fælles udendørs pool, liggestole og parasoller. Stedet er et ideelt udgangspunkt for mountainbike og klatring samt udflugter i det omkringliggende område. Emne nr. 215-ICS05002UYYYO.
Lombardiet er Italiens mest velhavende og folkerigeste region, med hovedbyen Milano i centrum. Regionens landbrug er begunstiget af frugtbar jord i dalene og på sletterne samt af et gunstigt klima. Her finder I også et eldorado af vinsmagninger på ét af de mange idylliske godser.

Sommerhus Lombardiet – Den rige region

Lombardiet er meget varieret: Sletter udgør 47%, bakkeland 12% og bjerge 41% med de højeste Alpetinder ved grænsen til Schweiz. De populære norditalienske søer Lago Maggiore, Comosøen og Gardasøen hører med til regionen. Desuden de historiske byer Bergamo og Brescia i øst.

I dette italienske område har man forstået at kombinere natur, kunst, kultur og historie med den nye udvikling, teknologi og industri.

Godt nyt til vinelskere: De finder i Lombardiet deres eldorado med vinsmagninger på ét af de mange idylliske gods.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Lombardiet

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Lombardiet til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Lombardiet på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Lombardiet for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde netop det feriehus Lombardiet, der sikrer jer en afslappet ferie Lombardiet.

Lej sommerhus Lombardiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Lombardiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lombardiet eller den feriebolig Lombardiet som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lombardiet

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Lombardiet. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.