Den højeste landsby
Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
4-værelses lejlighed til 8 personer i Trepalle.
4-værelses lejlighed til 8 personer lige ved stoleliften i Trepalle, i et naturskønt område. 7,5 km til Livigno. I stueetagen i hovedbygningen findes en hyggelig restaurant/pizzeria og bar. Emne nr. 261-LIV650.
Trepalle er et dejligt skiområde i de italienske Alper, mellem de kendte byer Livigno og Bormio og ikke langt fra søen Lago di San Giacomo. Stedet hører til regionen Lombardiet. Trepalle er regnet blandt Europas højest beliggende landsbyer og strækker sig op til 2200 m.

Skiferie Trepalle – Den højeste landsby

I nærheden er Foscagno Pass og Eira Pass. Ved sidstnævnte befinder sig hovedparten af lifterne, som er del af ’Skieldorado Livigno’. Trepalle har kun 720 indbyggere, men vokser sig stor i skisæsonen. Området er et paradis for alle vintersport fans.

Om sommeren er det perfekt til vandreture, klatring, mountainbike eller ridning. Her finder man også Europas højest beliggende kirke.

Det største udvalg af hytter til leje Trepalle

Vil du være sikker på at få den bedste hytte eller ferielejlighed Trepalle til den billigst mulige pris? Så bestil jeres hytte Trepalle på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Trepalle.

Lej sommerhus Trepalle

Hos os er udlejning af sommerhuse Trepalle nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Trepalle eller den feriebolig Trepalle som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af hytte Trepalle

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det kommer til udlejning af hytter Trepalle. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lombardiet

    Lombardiet er Italiens mest velhavende og folkerigeste region, med hovedbyen Milano i centrum. Regionens landbrug er begunstiget af frugtbar jord i dalene og på sletterne samt af et gunstigt klima. Her finder I også et eldorado af vinsmagninger på ét af de mange idylliske godser.
    Rækkehus til 2 personer i Dorio.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.