Skiløb med snegaranti
Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
2-værelse lejlighed til 3 personer i Livigno.
Skøn 2-værelses lejlighed til 3 personer lige overfor Palipert skiliften, der fører op til hele Carosello skiområdet. Lejlighedens solrige placering er med til at give en afslappende og rolig ferie. I det nærliggende område findes butikker og restauranter. Til centrum er der 3 km. Lige udenfor døren løber en langrendsløjpe. Lejligheden er placeret i udkanten af Livigno, der tilbyder alt hvad I behøver for en vellykket skiferie. Emne nr. 215-IDO03500CYYYO.
Livigno er en alpin landsby i regionen Lombardiet, som strækker sig i højdalen under Monte delle Neve i de italienske Alper. Der er snegaranti og det plejer at være solrigt. Idylliske hytter midt i skiterrænet sikrer hurtig adgang til det eftertragtede hvide paradis.

Skiferie Livigno – Skiløb med snegaranti

Der er omkring 115 km pister i høj standard, vor pisterne er fordelt pænt mellem begynder og ski øvede pister.

Geografisk set er Livigno en dal, som strækker sig fra Livignopasset i syd mod Lago di Livigno i nord. Dalen ligger gennemgående højere end 1.800 m og er på alle sider omgivet af Livigno-Alperne med flere toppe på over 3.000 m.

Den eneste direkte forbindelse til Italien (i retning Bormio) sker over Foscagnopasset, som var vinterlukket frem til 1950'erne. Andre forbindelser til omverdenen er Livignopasset, (som også er vinterlukket) til Valposchiavo og Munt La Schera-tunnelen til Engadin.

På grund af sin isolerede og alpine beliggenhed har Livigno en speciel status som toldfrit område – og det er meget populært blandt turisterne, som kan hygge sig i den nye gågade.

Få overblikket over mængden af hytter til leje Livigno

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende skiferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Livigno? Så bestil jeres hytte Livigno på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af hytter Livigno i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig den hytte Livigno, der skal danne rammen om jeres skiferie Livigno.

Lej sommerhus Livigno

Hos os er udlejning af sommerhuse Livigno nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Livigno eller den feriebolig Livigno som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Livigno

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til udlejning af hytter Livigno. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Lombardiet

    Lombardiet er Italiens mest velhavende og folkerigeste region, med hovedbyen Milano i centrum. Regionens landbrug er begunstiget af frugtbar jord i dalene og på sletterne samt af et gunstigt klima. Her finder I også et eldorado af vinsmagninger på ét af de mange idylliske godser.
    Rækkehus til 2 personer i Dorio.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.