En vild skønhed
Del
Vælg mellem 2.128 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 4 personer i Castelsardo.
3-værelses lejlighed til 4 personer, enkelt og moderne indrettet, beliggende i Lu Bagnu 3 km fra Casteldardo i rolige omgivelser, 500 m fra havet. Emne nr. 313-IT7025.205.1.
Sardinien har en vild skønhed: Oplev ’Smaragd kysten’ med de flotte farver og mondæne feriebyer, deltag i hyggelige landsbyfester, og besøg de hvide æsler på øen Asinara. Det klare turkisblå vand indbyder til snorkling og det kuperede terræn er perfekt til afvekslende ture med mountainbiken.

Sommerhus Sardinien – En vild skønhed

På Middelhavets andenstørste ø er der ikke langt til små isolerede laguner omkranset af klipper eller lange kridthvide sandstrande, der står i kontrast til de bizarre landskaber i øens centrum med glemte bjergbyer, huler og canyons.

Det siger vores gæster om Sardinien:

”Her kunne man snorkle og svømme ud og sidde på en klippe i solen. Af og til kom der en isbåd. ’Dut-dut’, sagde det, når den kom sejlende. Så var det istid,” siger Connie Brunsgård.

”Vi oplevede seks-syv fede og meget forskellige strande, var på et krydstogt i øens skærgård mod nord og oplevede, hvordan forældre virkelig har tid til at være forældre for deres børn.”

Og noget kulturelt:

”Vi var også i Sardiniens kulturhovedby Nuoru og vandrede i de flotte bjerge og kløfter i nationalparken ved Orosei på østkysten,” fortæller Connie Brunsgård.

Stort udbud af sommerhuse til leje Sardinien

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sardinien til den lavest mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Sardinien på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Sardinien.

Lej sommerhus Sardinien

Hos os er udlejning af sommerhuse Sardinien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sardinien eller den feriebolig Sardinien som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sardinien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sardinien. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.