Vin, bjerge, lidt kyst
Del
Vælg mellem 375 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Roncade.
Komfortabel lejlighed til 2 personer i rolige omgivelser i det venetianske opland Roncade. Den indhegnede grund råder over en stor græsplæne med havemøbler og swimmingpool, som er fælles med ejeren. Emne nr. 140-IVC431.
Friuli Venezia Giulia er en autonom region i det nordøstligste hjørne af Italien – et område der lever af kontrasterne. Regionen grænser op til Østrig og Slovenien. Her er meget bjergrigt og dyrkning af vin præger området. Dejlige, lange sandstrande finder man også her.

Sommerhus Friuli Venezia Giulia – Vin, bjerge, lidt kyst

De største byer er ved siden af havnebyen Trieste også Udine med dens flotte gamle bydel samt Gorizia og Prodenone. Ved den smalle kystregion finder man laguner, fredede områder og lange sandstrande. Den kendte badeby Bibione ligger lige ved regionsgrænsen.

Helt oppe i bjergene finder man nationalparken ’Parco Naturale Regionale Dolomiti Friulane’. Et spændende område til vandreture og mountainbike.

Ved siden af vinen skal der prøves en yderligere delikatesse: Skinken fra San Daniele del Friuli.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Friuli Venezia Giulia

Vil du være helt sikker på at få dit foretrukne sommerhus Friuli Venezia Giulia til den garanteret laveste pris? Så skal du leje familiens feriehus Friuli Venezia Giulia på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Friuli Venezia Giulia i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Friuli Venezia Giulia, der sikrer jer en afslappet ferie Friuli Venezia Giulia.

Lej sommerhus Friuli Venezia Giulia

Hos os er udlejning af sommerhuse Friuli Venezia Giulia nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Friuli Venezia Giulia eller den feriebolig Friuli Venezia Giulia som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Friuli Venezia Giulia

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Friuli Venezia Giulia. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.