Populært paradis
Del
Vælg mellem 6.803 sommerhuse Destinationer under Toscana
Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
Dejlig lejlighed til 2 personer på en lille hyggelig gård kun 12 km fra Siena. Der er ialt 5 lejligheder med plads til 13 personer, fælles stor swimmingpool og grønne områder. Et skønt ferieparadis for alle der ønsker ro og afslapning. Emne nr. 361-IT-53019-09.
Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.

Sommerhus Toscana – Populært paradis

Oplev et af de mange lokale markeder med deres spændende tilbud. Det er nærmest et must at købe delikatessen som ost, skinke, fisk, vin og olivenolie. Besøg også den berømte vindistrikt omkring byen Montepulciano.

Det siger vores gæster om Toscana:

”Mange middelalderbyer ligger på toppen af en bakke, så man har udsigt over vinmarker, gule solsikkemarker og olivenlunde,” fortæller Lisbeth Kjeldsen, som havde to minutter fra sit sommerhus til en by fra fjerne tider.

”Vi har også været andre steder i Italien, men et sommerhus i Toscana er svært at slippe igen. Vi har været der fire gange. Det er et skønt sted at slappe af,” bekræfter Kurt Jakobsen.

Det største udbud af sommerhuse til leje Toscana

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Toscana til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Toscana på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Toscana i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Toscana, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Toscana.

Lej sommerhus Toscana

Hos os er udlejning af sommerhuse Toscana nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Toscana eller den feriebolig Toscana som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Toscana

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Toscana. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.