Maritim stemning
Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Castagnetto Carducci.
Charmerende lejlighed til 2 personer på Il Casale Etrusco i Castagneto Carducci med fælles swimmingpool, udendørs bruser, liggestole, parasoller og bordtennis. Marina di Castagneto ( byder på smukke sandstrande og muligheder for vandreture, cykling og vandsport. Emne nr. 215-ITO02449CYYYO.
Livorno er den vigtigste havneby i Toscana, hvorfra der går færger til bl.a. Elba, Sardinien og Korsika. Der er masser af flotte sandstrande i området. Også mange af de smukke, berømte toskanske byer ligger i omegnen. Ved den gamle Medici-havn troner den imposante fæstning ’Fortezza Vecchia’.

Sommerhus Livorno – Maritim stemning

Livorno er den vigtigste havneby i Toscana, hvorfra der går færger til bl.a. Elba, Sardinien og Korsika. Der er masser af flotte sandstrande i området. Også mange af de smukke, berømte toskanske byer ligger i omegnen.

I den gamle bydel skal man se domkirken Duomo San Francesco di Assisi og det maleriske kvarter ‚Venezia Nuova‘, som er anlagt i 1629 og som minder meget om forebilledet Venedig.

Beliggenheden direkte ved Middelhavet og den store havn sørger for at fiskespecialiteter er i høj kurs i Livorno. Prøv dem i én af de talrige hyggelige restauranter.

Det største udbud af sommerhuse til leje Livorno

Vil du være 110 procent sikker på at finde dit drømme sommerhus Livorno til den billigst mulige pris? Så skal du bestille jeres feriehus Livorno på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Livorno i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Livorno, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Livorno.

Lej sommerhus Livorno

Hos os er udlejning af sommerhuse Livorno nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Livorno eller den feriebolig Livorno som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Livorno

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Livorno. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.