Fokus på havet
Del
Vælg mellem 761 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Rio nell`Elba.
Skøn lejlighed til 2 personer i et i 2009 bygget lejlighedskompleks med fælles udendørs pool, liggestole og parasoller og en fantastisk udsigt over Rio nell`Elba. Denne romantiske og populære turistby ligger på nordsiden af Elba, ca. 8 km fra nogle af de smukkeste strande ved Nisporto Bagnaia og Nisportino. Emne nr. 215-ITO09261UYYYO.
En ferie på Elba byder på mange oplevelser til vands. Snorkle, svømme, dykke, surfe, sejle – alt er muligt. Men også en tur på mountainbiken i det kuperede landskab er en dejlig ferieaktivitet. Desuden inviterer mange gamle vandrestier til spændende udflugter.

Sommerhus Elba – Fokus på havet

Elba er Italiens tredjestørste ø og ligger udenfor den toskanske kyst. Sammen med de omliggende småøer danner Elba den italienske nationalpark ’Parco Nazionale Arcipelago Toscano’, det største havbeskyttelsesområde i Europa.

Der er flere forskellige slags strande på Elba: Flotte kridthvide, sorte og strande kun med hvide sten.

Elba ligger 20 km fra den toskanske kyst. Bilfærger sejler i pendulfart fra Piombino til Elbas havn Porteferraio. Overfarten tager en time. Populære byer på Elba er det romantiske Porto Azzurro og badebyen Marina di Campo.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Elba

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Elba til den bedste pris? Så book familiens feriehus Elba på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Elba for enhver pengepung, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Elba, der sikrer jer en afslappet ferie Elba.

Lej sommerhus Elba

Hos os er udlejning af sommerhuse Elba nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Elba eller den feriebolig Elba som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Elba

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Elba. (Se reglerne).

Vi har et helt klart mål om altid at yde vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.