Tårnet i centrum
Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 4 personer i Pomarance.
Dejlig 3-værelses lejlighed til 4 personer på 60 m² beliggende i nærheden af den spændende by Volterra, på en gård med i alt 6 lejligheder og fælles pool med en børneafdeling. Ejerne bor i en andet hus på grunden og har en restaurant/spisesal kun til gæsterne, hvor der serveres de typiske egnsretter. Emne nr. 140-ITN434.
Man kan ikke komme uden om det i Pisa: Det Skæve Tårn er byens trækplaster. Den verdenskendte bygning er også et imponerende syn i lys marmor og med en hældning på 3,97 grader. Pisas gamle bydel er fyldt med historiske huse og kirker, smalle gader og dejlige butikker.

Sommerhus Pisa – Tårnet i centrum

Kysten og de lange sandstrande ligger i nærheden, med kendte feriebyer som Marina di Pisa og dens gamle villaer i jugendstil. Inde i landet findes der nationalparker med kæmpe skove.

Det siger vores gæster om Pisa og omegn:

”Fantastisk område med mange seværdigheder,” mener Jørgen Nielsen.

”Smukke og rene omgivelser,” fortæller Lisbeth Kjeldsen.

”Det var 7. gang, vi var i Toscana. Og vi kommer igen…,” siger Jesper Thøfner.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Pisa

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Pisa til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Pisa på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Pisa.

Lej sommerhus Pisa

Hos os er udlejning af sommerhuse Pisa nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pisa eller den feriebolig Pisa som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pisa

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det handler om sommerhusudlejning Pisa. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.