Historisk tekstilby
Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
4-værelses lejlighed til 6 personer i Prato.
Charmerende 4-værelses lejlighed til 6 personer beliggende på en bjergskråning, ved foden af Monti di Calvana, 3 km fra Prato. Med egen privat terrasse og fælles swimmingpool, liggestole og grillområde. Emne nr. 261-PAF100.
Prato ligger ved foden af Appenninerne, kun 20 km nordvest for Firenze og er den næststørste by i Toscana. Prato er blandt andet kendt for sin domkirke fra 900-tallet. Baglandet er mangfoldigt og har meget at byde på. Der er en flot udsigt over vinbjerge, olivenlunde og skove.

Sommerhus Prato – Historisk tekstilby

Historisk har byen været et af de vigtigste områder for Italiens tekstilindustri. Den flotte middelalderlige bykerne viser Pratos rigdom fra tidligere tider. I dag er området bilfri og man kan nyde de mange historiske seværdigheder, dels bygget i tofarvet marmor.

Landskabet er mangfoldigt og har meget at byde på. Der er en flot udsigt over vinbjerge, olivenlunde og skove. Perfekt til vandreture og cykling.

Her kan naturoplevelser godt kombineres med aktiviteter, kultur og kunst i den traditionsrige by Prato, som også er meget populær blandt unge mennesker.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Prato

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Prato? Så lej jeres feriehus Prato på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Prato.

Lej sommerhus Prato

Hos os er udlejning af sommerhuse Prato nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Prato eller den feriebolig Prato som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Prato

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Prato. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.