Toscansk flair
Del
Vælg mellem 183 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer med udendørs swimmingpool i Montuolo.
Romantisk sommerhus til 4 personer med udendørs swimmingpool og stor græsplæne kun 4 km fra den fascinerende kunstby Lucca. Herfra kan I nemt og hurtigt komme til de populære strande langs Vasiliakysten (Viareggio, Lido di Camaiore, Forte dei Marmi) og Pisa med det verdensberømte skæve tårn. Emne nr. 140-ITL188.
Lucca er én af de rigeste, flotteste og mest konservative byer i Norditalien. Den antikke toscanske bykerne er omgivet af en intakt og meget omfattende bred mur. Desuden er Lucca komponisten Giacomo Puccinis fødested, hans hus er i dag åben for offentligheden.

Sommerhus Lucca – Toskansk flair

Lucca er i mange henseender en usædvanlig by. Man opdager allerede byens originalitet, før man træder ind i den, for ingen anden italiensk by af denne størrelse har stadig helt intakte 4,2 km lange forsvarsmure.

I dag bruges voldene som rekreativt område, så folk går ture, løber og cykler her i skyggen af de slanke popler, der flankerer grusvejen hele turen rundt.

I Lucca findes der også mange smukke og stemningsfulde caféer, hvoraf de fleste har en historie, der går tilbage til 1800-tallet.

Der er ikke langt til havet og til de dejlige badebyer Forte dei Marmi, Viareggio eller Pietrasanta.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Lucca

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Lucca? Så skal du bestille familiens feriehus Lucca på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Lucca.

Lej sommerhus Lucca

Hos os er udlejning af sommerhuse Lucca nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lucca eller den feriebolig Lucca som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lucca

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Lucca. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.