Marmorbyen
Del
Vælg mellem 451 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 4 personer i Marina di Massa.
3-værelses lejlighed i stueetagen til 4 personer i et hyggeligt to-familiehus i udkanten af Massa på 700 m² grund. Emne nr. 261-MAS420.
Provinsen Massa-Carrara ligger i den nordlige del af Toscana, der er opkaldt efter sine to vigtigste byer: Massa og Carrara. Tidligere var det vigtigste erhverv i området brydning af marmor. Efterhånden er man gået over til hovedsageligt at importere og forarbejde marmor- og granitblokke fra hele verden.

Sommerhus Massa-Carrara – Marmorbyen

Carrara er en by fuld af kunst og kultur – marmorbyen med museer, værksteder og mange informationer omkring de hvide sten.

Badebyerne Marina di Massa, Marina di Carrara og Cinquale pynter den smalle kyststrækning, i baglandet troner de Apuanske Alper hvor man kan se de hvide marmorklipper langt fra. En del af den historiske region Lunigiana hører også til området, hvor man kan besøge op til 30 slotte og borge.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Massa-Carrara

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Massa-Carrara til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Massa-Carrara på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Massa-Carrara i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Massa-Carrara, som skal danne rammen om jeres ferie Massa-Carrara.

Lej sommerhus Massa-Carrara

Hos os er udlejning af sommerhuse Massa-Carrara nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Massa-Carrara eller den feriebolig Massa-Carrara som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Massa-Carrara

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Massa-Carrara. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.