Rendyrket kultur
Del
Vælg mellem 63 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i udkanten af Firenze.
Smagfuldt indrettet lejlighed til 4 personer i Frantoio delle Grazie, med fælles pool, udendørs bruser, liggestole, parasoller og grillområde, beliggende i udkanten af Firenze. Emne nr. 261-FNZ162.
Firenze er Toscanas hovedby med et hav af kulturelle skatte og et dejligt opland. Der er mange fine, små byer med typiske italienske huse med skodder for vinduerne og snævre gader. I Firenze selv skal man bl.a. se byens katedral, Il Duomo, samt Broen Ponte Vecchio og Palazzo Medici.

Sommerhus Firenze – Rendyrket kultur

God italiensk is og en espresso på én af de mange stemningsfyldte cafeer er andre næsten obligatoriske mål.

Firenze er én af verdens smukkeste byer. Den historiske baggrund, enestående arkitektur og pragt sørger for en helt særlig stemning. Det bedste marked findes ved Basilika San Lorenzo midt i den gamle by.

Det siger vores gæster om Firenze:

”Det gode ved en feriebolig i Firenze er den smukke natur, kulturen, maden, vinen, den høje sikkerhed for godt vejr og den store imødekommenhed, man møder; også når man som vi kommer otte voksne og tre børn til frokost på en restaurant,” siger Lone Frederiksen.

”Vi besøgte også to vinslotte. Det var en god oplevelse. Og så købte vi god, lokal og billig vin i supermarkederne,” fortæller Lone Frederiksen.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Firenze

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Firenze til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Firenze på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Firenze.

Lej sommerhus Firenze

Hos os er udlejning af sommerhuse Firenze nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Firenze eller den feriebolig Firenze som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Firenze

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Firenze. (Se gældende regler).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.