Flotte udflugtsmål
Del
Vælg mellem 48 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Scarlino.
Dejlig lejlighed til 2 personer i midten af det naturskønne Maremma med fælles swimmingpool, børnebassin og udendørs bruser. Tag til den lille marina og de skønne sandstrande i Puntone (6 km), eller besøg Scarlino og nyd de smukke solnedgange ved kysten af Follonica. Emne nr. 215-ITO03024UYYYO.
Grosseto ligger i Maremma området i den sydlige del af Toscana i et let kuperet kystlandskab. Provinshovedstaden har et hyggeligt historisk centrum, med gode ydermure og velbeskyttet af seks bastioner samt en fæstning med to porte.

Sommerhus Grosseto – Flotte udflugtsmål

Uden for byen, især mod havet, er der et veludviklet landbrug; der dyrkes her i bakkerne fremragende olivenolie og gode rødvine.

Fra Grosseto kan man tage på strandture til de skønne strande ved Castiglione della Pescaia.

Eller man kunne pakke bilen og en madkurv og tage til de varme kilder ved Saturnia, hvor man kan nedsænke sig gratis i varmt og svovlholdigt vand – en helt særlig følelse. Om natten skulle det være særligt smukt i lyset af ildfluerne…

Det største udvalg af sommerhuse til leje Grosseto

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Grosseto? Så skal du booke jeres feriehus Grosseto på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Grosseto i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde netop det feriehus Grosseto, der sikrer jer en afstressende ferie Grosseto.

Lej sommerhus Grosseto

Hos os er udlejning af sommerhuse Grosseto nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grosseto eller den feriebolig Grosseto som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Grosseto

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Grosseto. (Se gældende regler).

Vi har et helt klart mål om altid at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.