Historisk atmosfære
Del
Vælg mellem 209 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i Arezzo.
Komfortabel lejlighed til 4 personer i rolige omgivelser uden for byen. Dejlig swimmingpool og terrasse til fælles benyttelse. Perfekt område til udflugter til Arezze (2 km), Siena (60 km) og Firenze (80 km). Emne nr. 140-ITA669.
Middelalder byen Arezzo ligger på en høj bakke i Arnodalen ved motorvejen mellem Firenze og Rom. En række kirker og offentlige bygninger fra 1300- og 1400-tallet. giver byen en smuk historisk atmosfære, med synlige spor af både romansk og gotisk arkitektur.

Sommerhus Arezzo – Historisk atmosfære

Middelalder byen Arezzo ligger på en høj bakke i Arnodalen ved motorvejen mellem Firenze og Rom.

Den er centrum i den mest industrialiserede del af Toscana og har maskin-, beklædnings-, keramik- og smykkeindustri. Arezzo er omgivet af middelalderlige ringmure.

Midtpunktet er Piazza Grande, en stor middelalder plads fra det 13. århundrede.

Arezzo er også kendt for en række musikfestivaler, her skal der nævnes ’Arezzo Wave’ som hedder ’PLAY Arezzo Art Festival’ med deltagelse af internationale stars.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Arezzo

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Arezzo til den lavest mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Arezzo på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Arezzo.

Lej sommerhus Arezzo

Hos os er udlejning af sommerhuse Arezzo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Arezzo eller den feriebolig Arezzo som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Arezzo

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Arezzo. (Se reglerne).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.