Overset kulturperle
Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 2 personer i Pistoia.
Gennemrenoveret 2-værelses lejlighed til 2 personer i en ejendom med 17 skønne ferielejligheder. Her er en stor have, med bekvemme havemøbler, grill og swimmingpool til fælles brug. På forespørgsel kan der arrangeres smagsaftner med typiske lokale vine og råvarer. Emne nr. 140-ITT104.
Pistoia er hovedbyen i Toscanas mindste provins og ligger idyllisk i den centrale del af regionen. Området består del s af en frodig slette, dels af de toskanske Appenniner, hvor man finder Abetone en times bilkørsel fra selve Pistoia by.

Sommerhus Pistoia – Overset kulturperle

Provinsen Pistoia er også kendt for sine jernbane-konstruktioner, broderier, møbel- og skoproduktion. Her findes desuden Montecatini Terme, en kurbadeby af internationalt format.

Selve Pistoia er en livlig by, der ikke er påvirket af turisme. Der er en historisk centrum med mange seværdigheder og middelalderlige gader.

Den imponerende, trapezformede bymur med bastioner og fire porte blev bygget af familien Medici i 1400-tallet, og omgiver stadig byens inderste kerne.

Kvarteret ved markedet og domkirkepladsen er noget af det flotteste i Toscana.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Pistoia

Vil du og familien have det bedste sommerhus Pistoia til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Pistoia på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Pistoia i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Pistoia, der skal danne rammen om jeres ferie Pistoia.

Lej sommerhus Pistoia

Hos os er udlejning af sommerhuse Pistoia nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pistoia eller den feriebolig Pistoia som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pistoia

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Pistoia. (Se vilkår).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.