Middelalderen i fokus
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
5-værelses lejlighed til 7 personer i Siena.
Stor 5-værelses lejlighed i stueetagen til 7 personer med smuk udsigt over det toscanske bjerglandskab på 5.000 m² indhegnet grund, 2,5 km til Siena. Til lejligheden hører egen terrasse, fælles swimmingpool, liggestole, parasoller og udendørs grillområde. Emne nr. 261-SIA350.
Siena er en perle af en middelalderby i det sydlige Toscana. Det historiske centrum er med på UNESCOs verdensarvsliste. Siena er i dag et af de bedst bevarede monumenter fra den rige italienske middelalderlige bykultur, selv universitetet fra 1240 er éf af Italiens ældste.

Sommerhus Siena – Middelalderen i fokus

Her skal der især nævnes den skålformede plads Piazza del Campo med det gotiske rådhus Palazzo Pubblico og den 102 m høje klokketårn.

Byens middelalderlige præg ses i de mange tætliggende rødstensbebyggelser med røde tegltage.

Lokale specialiteter som vin, oliven og grappa skal man bare smage, når man slentrer igennem de snævre gader i den bilfrie bykerne der strækker sig over tre bakker. Hver bydel virker som en lille landsby i sig selv med sin egen vidunderlige atmosfære.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Siena

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Siena til den garanteret laveste pris? Så book jeres feriehus Siena på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Siena for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Siena, der skal danne rammen om jeres ferie Siena.

Lej sommerhus Siena

Hos os er udlejning af sommerhuse Siena nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Siena eller den feriebolig Siena som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Siena

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Siena. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Toscana

    Bakkede landskaber, gamle byer med huse bygget af kampesten, udsigt over vinmarker og olivenlunde – Toscana har det hele og er derfor én af de mest populære regioner i Italien. Klimaet er behageligt og omgivelserne er både smukt og varieret med et væld af kulturelle highlights.
    Lejlighed til 2 personer i Guistrigona.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.