Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5090.110.1

Ved vestlige kyster byder en feriebolig ved stranden på en enestående udsigt om aftenen, når solen synker ned i vandet. Glæd jer til nogle skønne dage tæt ved sand og vand.

Ferien er en af de allervigtigste tider på året, og derfor er der også høje forventninger. Book en feriebolig nu, så er det nemmere at finde den feriebolig, I drømmer om.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Genova ligger i den nordvestlige del af Italien og ligger ud mod det blå Middelhav. På bagsiden begynder rodskuddet af Apennin bjerglandskabet at stige op.

Fortidens charme kommer tydeligt frem, når I slentrer gennem "Carruggi", de smalle gader. Som en grand dame viser Genova sine prægtige facader og sin dagligdags kunst.

Italien er lig med opera. Operahuset i Genova er bygget på ruinerne af et gammelt kloster og er blandt Europas bedste operahuse.

Den gamle havn i Genova viser den herskabelige forandring i byen. I dag er gaderne scenen for kunst- og musikbegivenheder.

Città dei Bambini (børnenes by) er et museum med teknik, videnskab og leg. Museet ligger i nærheden af akvariet og havmuseet, og der er muligt at købe en kombineret billet til alle tre museer.

Prisgaranti - genova ferie strand

Når du har fundet den feriebolig, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du straks booke online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den feriebolig, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - genova ferie strand

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "genova ferie strand", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.