Mild og luksuriøs
Del
Vælg mellem 1.749 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer i Pietra Ligure.
Dejlig 2-værelses lejlighed til 4 personer i rolige omgivelser i Pietra Ligure, med fælles swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller, kun 700 m fra en skøn sandstrand. Emne nr. 215-ILI02211CYYYP.
Den Italienske Riviera rækker fra den franske grænse helt til Toscana. Her ligger de traditionelle feriebyer som perle på en snor, mange af dem eksklusive og mondæne. Fine sandstrande skifter til rå klippekyst og små bugter med klart vand.

Sommerhus ved den Italienske Riviera – Mild og luksuriøs

Vegetationen er på grund af det milde klima farverig, med de karakteristiske blomstermarker.

Kendte byer er San Remo, Alassio, det fantastiske Portofino og selvfølgelig dejlige Cinque Terre. Baglandet er præget af bjerge og store skovområder. Rivieraen byder på alt i alt 300 km spændende og afvekslende kystlandskab.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Den Italienske Riviera

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Den Italienske Riviera? Så skal du booke familiens feriehus Den Italienske Riviera på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Den Italienske Riviera i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Den Italienske Riviera, der skal danne rammen om jeres ferie Den Italienske Riviera.

Lej sommerhus Den Italienske Riviera

Hos os er udlejning af sommerhuse Den Italienske Riviera nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Den Italienske Riviera eller den feriebolig Den Italienske Riviera som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Den Italienske Riviera

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Den Italienske Riviera. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.