Del

Når familiens lystfiskere skal have de optimale odds for at få noget på krogen, er det oplagt at kigge efter en villa for lystfiskere. Alle disse villaer er særligt velegnede, fordi de ligger tæt ved nærmeste fiskested.

Når det er et afvekslende program af ferieoplevelser og afslapning, der står øverst på jeres liste over ønsker til ferien, er der intet som helst, der kan matche en villa.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Alassio finder man en af de få naturlige sandstrand langs rivieraen. Stranden egner sig særlig godt til familier med små børn.

Alassios nabobyer Imperia, Albenga og San Remo samt kunstnerbyen Bussana Vecchia er blandt de spændende udflugtsmål, når hele familien skal på tur.

Alassio har en smuk gågade med masser af små butikker, der også har åbent på søndage og til sent hen på aftenen.

Alassio er ikke kun lig med strand og hav. Her finder I også bløde bakker og smukke dale, hvor oliventræer og vinranker står side om side.

I vandlandet "Le Caravelle" kan I tilbringe en dejlig feriedag med børnene. Parken tilbyder sjove rutsjebaner og andre hyggelige aktiviteter.

Prisgaranti - villa fiske alassio

Uanset hvilken villa du beslutter dig for at booke, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder helt enkelt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer den villa du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - villa fiske alassio

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "villa fiske alassio", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.