Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Emne nr.: 140-ILL749
Emne nr.: 140-ILL749

Der er ikke noget, der kan konkurrere med en villa, når du gerne vil opleve eller gense La Spezia. I villaen er tiden helt jeres egen, og I kan vælge netop de oplevelser, I har lyst til.

Den bedste mulighed for at finde en villa med swimmingpool får du her, hvor der er et stort udvalg af villaer at vælge mellem.

Når du har lejet den villa med swimming pool, der er det helt rigtige valg for dig, kan hele familien glæde sig til en uforglemmelig ferie i luksuriøse rammer.

Der er ingen bekymringer over afstanden til nærmeste strand eller badeland, når du lejer en villa med swimming pool. I stedet kan I alle på et hvilket som helst tidspunkt hygge jer sammen i det varme vand. Det er rendyrket luksus - I vil helt sikkert elske det.

Tips og tricks til ferieoplevelser

La Spezia tiltrækker kulturelskere med sine historiske bygninger og interessante museer. Naturelskere vil blive begejstret over bådture til de nærliggende øer.

I Porto Venere Nationalpark finder I en malerisk badebugt og et gammelt borganlæg. Naturreservatet danner de perfekte omgivelser til vandreture og er også populært blandt klatrere.

Besøgende kan se over 1500 stempler og segl fra bronzealderen og frem til i dag på Museo del Sigillo.

Den ældste overlevende bygning i La Spezia er fæstningen San Giorgio, hvis fundament blev bygget i det 12. århundrede.

I bugten ved La Spezia ligger øen Palmaria med sin frodige vegetation og duftende blomster. Det krystalklare vand ved kysten egner sig godt til snorkling.

Prisgaranti - la spezia villa pool

Når du har fundet den villa, der skal forme rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer den villa du foretrækker, til en pris, der er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - la spezia villa pool

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "la spezia villa pool", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på (+45) 8724 1270.